SFI je velika firma, koju ja obicno opisujem kao veliku internacionalnu online robnu kucu.  Zbog toga ona trazi ljude koji bi je reklamirali, dovodili nove kupce i prodavce. Registracija i alati za rad su potpuno besplatni. Imas podrsku celog tima, kao i nasu pomoc, i mene prvenstveno kao sponzora.

Imas vise vrsta poslova i zarade u ovoj kompaniji.

Prvi i osnovni je da izgradis sopstvenu mrezu, dakle, prvi zadatak ti je da na neki nacin reklamiras sam sebe. Samo dovde to jeste MLM. Naravno, moras da se boris i za odredjen status a to radis ispunjavanjem dnevnih, nedeljnih i mesecnih zadataka, koji su vrlo interesantni.

Pored toga, imas mogucnost da reklamiras njihove proizvode i dovodis nove kupce, da reklamiras aukcije i da ucestvujes u njima. Sve to ti donosi zaradu. Takodje, da dovodis nove prodavce, otvoris sopstvenu online prodavnicu... Cak i kad kupujes ako kupujes, imas procenat od prodanog.
Kao sto rekoh, imas mogucnost da dovodis nove prodavce, i da fakticki dozivotno obezbedis zaradu od prodanih proizvoda.

Prvu isplatu zarade dobijas kad sakupis 20 dolara U principu to je to ukratko.

Pare dobijas od procenta prodaje. Nema tu nikakve mistike, cista racinuca. Sto ih vise reklamiras i dovodis vise novih klijenata (kupaca i prodavaca) to imas vise para.

Kompanija pod ovim imenom postoji od 1998 godine i bavi se internet marketingom, razvija se napreduje i sada vec nudi internet marketing kurs koji svako moze da nauci, pre toga je postojala kao fizicka prodavnica.

Nudi podrsku novim clanovima 24 sata dnevno 7 dana u nedelji i nebrojeno alata i tekstova koje samo treba da procitate i napredak je zagarantovan.

Iako to vecina ovakvih kompanija nema, ova kompanija ima fizicko sediste kompanije u Linkolnu gradu u Americkoj drzavi Nebraska.

Kompanija je registrovana kao bronzani clan Better Business Bureau sto znaci da postoji u tom registru vise od 10 godina i da se nije gasila, vrsila preregistraciju ili slicno.

Verifikacija je potvrdjena i preko pay pall-a sto je veoma retko u internet poslovima i neobicno da se odrzi na visokom rejtingu godinama.